Credite rapide Credius pentru nevoi variate

O varianta optima de a face rost de bani in conditii diverse, ne ofera Credius cu ale lor credite rapide cu sau fara adeverinta de venit

In masura in care esti capabil sa 'produci' o adeverinta de venit, poti sa te imprumuti de la Credius cu o dobanda mai mica.

Daca nu poti sa prezinti o adeverinta de venit, poti sa soliciti un credit, insa, acesta va fi mai scump.

Cei de la Credius ofera credite rapide cu adeverinta de venit sau fara, in conditii avantajoase.

Una din societatile nebancare care tine pasul cu evolutiile financiare si sociale, adaptandu-si in permanenta produsele in functie de cerintele pietii, Credius stie sa gestioneze ofertele in acord cu doleantele clientilor.

La Credius gasiti credite in diverse variante:

- Creditul Aici si Acum este unul ce se acceseaza din magazinele partenere, foarte util pentru cei ce nu detin suma de bani necesare pentru achizita produselor dorite. Ca si la celelalte credite si acesta se acorda cu sau fara adeverinta de venit. In cazul in care ai adeverinta de venit, rata dobanzii este de 9% pe an, daca n-ai adeverinta, rata dobanzii ajunge la 19% pe an.

- Creditul DO-DO, ultra rapid, cu aprobare in 60 de minute, atat ziua cat noaptea. Acesta este intr-adevar un produs din categoria credite rapide acordat cu minim de documente si fara garantii. Dobanda se calculeaza la fel pentru prezenta ori abasenta adeverintei de venit. In rest, ai nevoie de un venit minim de 400 lei lunar si de 18 ani impliniti.

- Creditul pentru pensionari este unul fara discriminare de varsta acordat simplu. Dobanda acestuia variaza intre 7 si 9% pe an, iar pentru accesare ai nevoie de buletin, cerere de credit si ultimul talon de pensie in original. Venitul minim acceptat si in acest caz estede 400 lei lunar.

- Creditul Cel mai Cel este un credit rapid ieftin utilizabil in situatii urgente, acordat pe termen mediu si lung. Este chiar interesant cum acesta este un credit rapid, in conditiile in care se acorda pe perioade atat de mari de timp. Rata dobanzii este de doar 7% pe an daca ai adeverinta ori de 17% daca n-ai adeverinta de venit. Documente solicitate: buletin, cerere de credit si extras de cont bancar (unde e cazul, adeverinta de venit ori ultimul talon de pensie).