Bani pana la salariu de la Viva Credit

Viva Credit acorda imprumuturi pana la salariu facile, adica fara giranti, fara garantii


Daca vrei sa imprumuti o suma mica de bani, pana la salariu, fara garantii, fara giranti, chiar daca esti restantier si inscris in Biroul de Credit ca rau-platnic, atunci poti sa te orientezi catre Viva Credit.

Creditul rapid pana la salariu de la Viva Credit este un produs financiar destinat rezolvarii unor nevoi urgente, insa, nu uitati ca aceste microcredite trebuiesc si rambursate. Asadar, nu va puteti imprumuta, stiind ca nu aveti de unde rambursa imprumutul, pentru ca, veti ajunge intr-o situatie dificila.
Viva Credit chiar recomanda sa va imprumutati responsabil si ne spune ca produsul lor "creditul pana la salariu" este destinat exclusiv rezolvarii unor probleme stringente. Creditul pana la salariu nu este recomandat ca o metoda de finantare pe termen lung. Deci, daca duci lipsa de bani si te imprumuti des, nu-ti vei imbunatati situatia financiara, dimpotriva.


Avantajele creditului pana la salariu de la Viva Credit:

- analiza dosarului este gratuita
- aplicarea este gratuita
- nu ai nevoie de adeverinta de venit
- nu ti se solicita garantii ori giranti
- nu ai de plata taxe si comisioane
- acordarea se realizeaza exclusiv online
- nu trebuie sa-ti bati capul cu hartii inutile.

Pentru a accesa creditul pana la salariu de la Viva Credit, trebuie sa aveti varsta implinita de 21 de ani, un venit stabil ca salariat, pensionar ori PFA si un cont bancar sa un card bancar.

Aplicarea online pentru acest imprumut pana la salariu se face rapid, tu scanand efectiv actul de identitate si trimitandu-l prin intermediul internetului. Pe langa acest act, vei mai completa cererea online de credit. Daca imprumutul ti-a fost aprobat, banii ii primesti rapid in contul tau, chiar in aceeasi zi.

De la Viva Credit poti imprumuta sume cuprinse intre 100 si 1000 de lei, pe perioade de la 1 la 35 de zile. Daca aplici intr-o zi lucratoare, in maxim 3 ore primesti banii, daca totul este in regula.

Pentru acest credit pana la salariu poti sa aplici si prin SMS daca esti la al doilea credit, pentru ca Viva Credit ofera imprumuturi rapide exclusiv online, cu termen de rambursare de pana la 35 de zile. Solicitarea prin SMS a unui credit se poate realiza rapid trimitand  "suma si durata" la numarul de telefon 1891 si vei avea banii in cont in maxim 60 de minute.

Pentru ca nu se solicita adeverinta de venit, acest credit pana la salariu de la Vica Credit mai poate fi catalogat drept un credit cu buletinul, caci in definitiv, singurul act in baza caruia se acorda creditul este buletinul de identitate, act scanat si upload-at pe internet. Evident, trebuie sa retii ca un astfel de credit doar cu buletinul este destinat rezolvarii unor probleme urgente, unor cheltuieli neprevazute. Din acest punct de vedere, obtinerea rapida a banilor reprezinta un avantaj. Completand cererea de imprumut, obtii rapid accesul la banii doriti, doar in baza buletinului tau de identitate si a unui cont bancar ori de card.

Chiar daca exista in mediul online o multime de carcotasi, pana la urma trebuie sa intelegeti ca acest credit pana la salariu este o solutie de a obtine un imprumut de bani in situatii de maxima urgenta. Asadar, chiar daca gurile rele zic multe despre creditul pana la salariu, este important de stiut ca exista o astfel de varianta de a te imprumuta, mai ales cand te afli intr-o situatie urgenta.

Fiind un imprumut de bani pe termen scurt, el trebuie mentinut la acest nivel, adica, nu este indicat sa va reesalonati creditul, pentru ca, veti plati niste costuri mult prea mare, care s-ar putea sa va ingreune mult situatia financiara.