Credit rapid fara acte

Imprumuturi urgente fara carte de munca


Stim cu totii ce inseamna situatia economica a Romaniei de azi, cum de altfel fiecare isi cunoaste potentialul financiar al propriei familii, ori al propriului buzunar. Nimeni nu doreste sa se afle in situatii dificile, insa, ele apar, iar acest fapt trebuie sa-l avem in vedere, mai ales cand vine vorba de a produce niscaiva economii.

In ciuda aparentelor, situatia materiala a romanilor nu s-a imbunatatit, ba dimpotriva, as zice ca lucrurile se inrautatesc pe zi ce trece, fie din pricina salariilor tot mai mici, fie din cauza disponibilizarilor tot mai mari, fie din cauza patronilor care se hotarasc brusc sa nu mai plateasca darile catre stat, asa incat ii obliga pe bietii oameni sa accepte un salariu de mizerie, fara carte de munca, tocmai in ideea escaladarii obligatiilor catre stat, ce le-ar avea pentru un salariat cu norma intreaga.

Chiar daca povestea asta cu munca la negru dainuieste la noi de dinainte de criza, in ultima perioada situatia este din ce in ce mai dificila, iar in perspectiva, pare a se dezvolta intr-un mod deosebit, mai ales odata cu cresterea salariului minim pe economie, lucru ce o sa-i determine pe patroni sa fie cu atat mai inversunati in a-si plati angajatii in conditii normale, pe cartea de munca, cu toate darile la vedere, cum s-ar zice.

Ei bine, romanul acepta si un salariu in mana, fara carte de munca, fara sa-l intereseze ca acest lucru o sa-l coste la anii de pensie, insa, problema cea mai grava este atunci cand intervine o situatie de urgenta si nu gaseste nicio institutie financiara dispusa sa-l imprumute, in aceste conditii, fara carte de munca, ori fara un fluturas de salariu.

Regulile actuale BNR impun exista unui prag de salarizare, fapt ce obliga atat bancile cat si IFN-urile sa solicite dovezi de venit, adica, adeverinta de venit, fluturas de salariu, carte de munca, cupon de pensie, etc.

Asa cum spuneam mai sus, cand vine vorba de fluturas de salariu si carte de munca, acte solicitate cel mai des de catre IFN-uri, la acordarea imprumuturilor urgente fara garantii, numarul clientilor se diminueaza semnificativ. Oamenii sunt mai dispusi sa-si sustina venitul printr-o adeverinta a acestuia, decat printr-un fluturas de salariu ori extras dupa cartea de munca.

Si totusi, exista si societati ce acorda credite rapide fara carte de munca. Printre acestea se numara in general C.A.R.-urile si unii brokeri de credite (ProCredite), unele IFN-uri (Cetelem S.A., Provident Financial, Viva Credit) si chiar unele banci (Libra Bank, Banca CR Firenze, Raiffeisen, BRD, BCR).

Daca analizam una din societatile amintite mai sus, dintre cele care ofera credite rapide fara carte de munca, anume proCredit, un broker de credite de pe piata romaneasca, am spune ca este unul din principalii jucatori din piata, cu o evolutie buna si conditii acceptabile.

Printre criteriile ce trebuiesc indeplinite pentru a primi un credit rapid fara carte de munca de la Pro Credite, credite in conditii speciale de acordare si de venit, iata ce gasim:

- aprobarea imprumutului este una rapida, incepand de la 15 minute;

- dobanzile sunt mici, iar acestea sunt fixe pe durata derularii contractului de credit;

- costurile sunt transparente, clar enuntate in contractul de credit;

- credite de nevoi personale fara garantii, pana de la 20000 euro sau pana la 100000 euro;

- pentru imprumuturile proCredit nu aveti nevoie de fisa fiscala;

- credite rapide oferite nu necesita carte de munca;

- gradul de indatorare poate urca pana la 60% din venit;

- in cazul creditelor ipotecare, avansul este de doar 15%;

- se ia in calcul si venitul PFA, si poate fi cel din registrul de incasari si plati;

- pentru veniturile din dividende nu se solicita dovada platii impozitului;

- consultanta este gratuita;

- se iau in considerare in acordarea creditului si veniturile realizate in afara Romaniei.

Iata ca se poate! Puteti obtine imprumuturi urgente fara garantii si fara carte de munca, ba mai mult, puteti face rost si de credite fara sa aveti o adeverinta de venit ori un fluturas de salariu.