Credit rapid pana la salariu

Bani pana la salariu aeland la un imprumut rapid nebancar pe termen scurt


Cu totii am azut de ce sintagmele <<bani pana la salariu>> , <<credit rapid pana la salariu>>, nu toti stim insa ce inseamna aceste credite, ce presupun ele,  cat costa si cine le acorda.

Multi dintre cei ce au nevoie de un imprumut, vor de fapt sa faca rost de bani pana la urmatorul salariu. Nu toata lumea are nevoie de un credit de nevoi personale pe termen lung. Se intampla de multe ori sa ramai fara bani pe termen scurt, pana la salariu, de aceea societatile financiare au incercat sa gaseasca solutia pentru acordarea unor imprumuturi pentru perioade reduse de timp. Identificand aceasta necesate, a unor sume de bani pe termen scurt, unele societati nebancare, in frunte cu Viva Credit (creditul pana la salariu fiind marca inregistrata a acestei institutii financiare nebancare), continuand cu Simplu Credit, Vimaro Credit, etc.

Cum functioneaza creditul rapid pana la salariu?

Pentru a accesa un imprumut pe termen scurt trebuie sa alegeti o institutie financiara sa depuneti documentele solicitate si aceasta va va verifica bonitate urmand ca mai apoi sa vi se acorde sau nu imprumutul. Evident, odata cu acceptarea sau nu, se stabilesc si alte date, de genul, numarul de rate, perioada de creditare, etc.

De regula actele necesare pentru acordarea acestor credite rapide pana la salariu sunt in numar de doua: buletinul si adeverinta de venit sau fluturasul de salariu. Aceste imprumuturi nebancare de tip rapid sunt din categoria "permisivelor" motiv pentru care IFN-urile solicita documentatia minima, iar conditiile de acordare sunt in aceeasi nota, adica reduse.

1. Credit rapid pana la salariu de la Viva Credit

Puteti obtine o suma de bani intre 100 si 500 lei pe o perioada intre 10 si 35 zile.

Procesul de aplicare si acordare se desfasoara 100% online. Puteti aplica in orice zi si la orice ora a saptamanii, fara a fi necesar sa va deplasati la sediul Viva Credit sau sa trimiteti acte prin posta.

In cazul in care solicitarea va este acceptata, banii vor ajunge la dumneavoastra rapid, de cele mai multe ori chiar in aceeasi zi, direct în contul bancar.

Dobanda este fixa iar rambursarea banilor imprumutati se face intr-o singura rata, la data scadenta aleasa de dumneavoastra.

Daca te intereseaza un credit rapid pana la salariu de la Viva Credit, aplica
Credit rapid pana la salariu

2. Credit pana la salariu de la Simplu Credit


Simplu Credit va ofera banii necesari pena la salariu cu o dobanda lunara de 10%. Puteti imprumuta intre 100 si 500 lei iar rambursarea se face in 7-30 zile de la acordare.

Ca si in cazul altor institutii financiare nebancare, Simplu Credit va ofera posibilitatea de a aplica online iar decizia de acordare a creditului vi se va comunica in maxim 48 de ore.

Daca vi se aproba cererea de creditare, primiti banii in aceeasi zi. In privinta costurilor, acestea sunt fixe; pe site-ul www.simplucredit.ro ne sunt puse la dispozitie cateva exemple de imprumuturi si costuri aferente: pentru un imprumut de 100 lei rambursati 115.67 lei, pentru 300 lei - 347 lei iar pentru un credit pana la salariu de 500 lei va trebui sa returnati 578.33 lei.


3. Imprumutul pana la salariu de la C.A.R. (I.F.N.) VIMARO CREDIT


Serviciul financiar este disponibil numai membrilor C.A.R. (I.F.N.) VIMARO CREDIT, institutie financiara nebancara cu sediul in Suceava.

Solutia oferita de IFN-ul mentionat pentru a obtine banii necesari pana la salariu se inscrie tot in limitele de sume de la 100 la 500 lei, imprumuturile acordandu-se fara giranti sau garantii.

Primiti banii in maxim 48 ore din momentul în care aduceti actele dar, din informatiile prezentate pe www.car.vimaro.ro, trebuie sa aveti costituit un fond social de minim 30% din valoarea imprumutului.

Gasiti pe portalul institutiei detalii despre imprumutul pana la salariu CAR VIMARO CREDIT.


Acestea sunt cateva din societatile nebancare ce au in portofoliul lor astfel de credite rapide pana la salariu.